top of page

Beltone 1940

Δημόπουλος Ακουστικά Βαρηκοΐας 1945

Δύο οικογενειακές επιχειρήσεις με παράλληλη ιστορία.

Sam Posen – Γεώργιος Δημόπουλος

Sam Posen – Γεώργιος Δημόπουλος. Ιδιοφυείς επιχειρηματίες με παρόμοια κίνητρα εξέλιξης.

Chicago 1940. Ο Sam Posen ιδρύει την Beltone με κίνητρο να εξυπηρετήσει τον καλύτερό του φίλο με βαρηκοΐα.

Αθήνα 1945. Ο Γεώργιος Δημόπουλος, βαρήκοος ο ίδιος, εισάγει τα πρώτα Ακουστικά Βαρηκοΐας από τις ΗΠΑ για να εξυπηρετήσει την δική του αδυναμία.

Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός όπως και η βαρηκοΐα του. Έτσι δεν αρκεί τα Ακουστικά Βαρηκοΐας να ταιριάζουν στην βαρηκοΐα σας αλλά να προσαρμόζονται και στον τρόπο ζωής σας. Η Beltone διαθέτει μια ποικιλία από 800 διαφορετικά μοντέλα που καλύπτουν όλες τις περιπτώσεις που η Ακουστική Ενίσχυση μέσω της φυσικής οδού είναι η προτεινόμενη επιλογή. Ανεξάρτητα από την κατηγορία προϊόντος, σε όλα τα μοντέλα περιλαμβάνονται τεχνολογίες αιχμής που έχουν σαν στόχο την ευκολία στη χρήση, αξιοπιστία και αισθητική αποδοχή.

Ποια Beltone είναι κατάλληλα για τη δική μου περίπτωση;

Συχνές ερωτήσεις:

Ποιες τεχνολογίες αιχμής περιλαμβάνονται σε όλα τα ακουστικά της Beltone;

Άσχετα εάν ένα ακουστικό είναι βασικής ή προηγμένης κατηγορίας τεχνολογίας, η Beltone ενσωματώνει κάποιες κοινές πολιτικές που προέρχονται από ερευνητική δουλειά στον τομέα της ικανοποίησης του πελάτη. Όλα τα μοντέλα της, διαθέτουν τεχνολογία αδιαβροχοποίησης HPF80™ NanoBlock. Η παραπάνω τεχνολογία αδιαβροχοποίησης, εφαρμόζεται στο εξωτερικό αλλά και εσωτερικό μέρος του ακουστικού, δημιουργώντας μια μεμβράνη που κάνει το ακουστικό ανθεκτικό στο νερό, υγρασία, σκόνη.

Όλα τα μοντέλα διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων προσφέροντας εξατομίκευση στην διαφορετική αισθητική του καθενός.

Τέλος, AFC – Automatic Feedback Canceling, Datalogging και In-situ fitting είναι τεχνολογίες αιχμής που υπάρχουν σε όλη τη σειρά των προϊόντων της Beltone.

Τι εγγύηση έχουν τα ακουστικά της Beltone; 

 

Όλα τα προϊόντα της Beltone που προμηθεύει η Δημόπουλος Ακουστικά Βαρηκοΐας καλύπτονται μόνο από την νόμιμη εγγύηση 2 ετών σύμφωνα με τους κανόνες της Ε.Ε. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στην αντίστοιχη σελίδα του επίσημου ιστότοπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης ( http://europa.eu ). Συμπληρωματικά στα δικαιώματα του καταναλωτή η Δημόπουλος Ακουστικά Βαρηκοΐας προσφέρει δυνατότητα ακύρωσης της αγοράς και επιστροφής χρημάτων εντός 30 ημερών, για οποιοδήποτε λόγο και χωρίς καμία δικαιολογία. Η διευκόλυνση αυτή γίνεται γιατί σύμφωνα με πολλούς ερευνητές (Changes in Hearing Aid Benefit Over Time: An Evidence-Based Review, Brian Taylor, AuD, September 17, 2007) ο χρόνος προσαρμογής των Ακουστικών Βαρηκοΐας είναι περίπου 30 ημέρες. Οποιαδήποτε δοκιμή μικρότερου χρόνου δεν ενδείκνυται. 

Γιατί να επιλέξω Beltone ακουστικά και όχι άλλης μάρκας;

Όλοι οι επώνυμοι κατασκευαστές έχουν καταξιωμένα προϊόντα τα οποία διαφέρουν μεταξύ τους και μπορεί να προσφέρουν πλεονεκτήματα σε συγκεκριμένες κατηγορίες και εφαρμογές. Η Beltone  διαθέτει 1500 καταστήματα λιανικής πώλησης στις ΗΠΑ και αντιπροσώπους σε περισσότερες από 60 χώρες. Ανήκει στην GN Group που είναι ο παγκόσμιος ηγέτης έξυπνων λύσεων ακοής - ακουστικής. Πιο σημαντικό όμως είναι το γεγονός ότι η Δημόπουλος Ακουστικά Βαρηκοΐας είναι ο αποκλειστικός διανομέας για την Ελληνική αγορά που γνωρίζει να ρυθμίζει και να αξιοποιεί τις τεχνολογίες της Beltone σε όφελος του πελάτη. Σύμφωνα με μελέτες (Sergei Kohkin, 2004) ο Επιστήμονας που δεν χρησιμοποιεί Βέλτιστες Πρακτικές στην εφαρμογή Ακουστικών Βαρηκοΐας έχει τα ίδια ή και χειρότερα αποτελέσματα από εφαρμογές Ακουστικών Βοηθημάτων που παραγγέλλονται μέσω τηλεπωλήσεων χωρίς καμία ρύθμιση.

Κάθε πόσα χρόνια παρουσιάζει η Beltone καινούργια μοντέλα ακουστικών;

Η εξέλιξη της τεχνολογίας στα ακουστικά βαρηκοΐας τα τελευταία 20 χρόνια είναι σημαντική. Αντίστοιχα με την εξέλιξη αυτή είναι και η παρουσίαση νέων μοντέλων με βελτιωμένα χαρακτηριστικά.

Έχω ένα παλιό ζευγάρι ακουστικών Beltone από ένα συγγενή μου. Μπορώ να τα φτιάξω και να προσαρμοστούν στη δική μου βαρηκοΐα;

Η κάθε εφαρμογή ακουστικών είναι εξατομικευμένη. Ένα μεγάλο μέρος της τιμής πώλησης αφορά τις υπηρεσίες ρύθμισης και τοποθέτησης των ακουστικών, οπότε μπορεί να μη συμφέρει τον ενδιαφερόμενο. Η Beltone για να τιμήσει τους πελάτες της μπορεί να ανταλλάξει τα παλαιά σας ακουστικά με τα καλύτερα μοντέλα της τρέχουσας σειράς σε προνομιακή τιμή. Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες από τα καταστήματά μας.

bottom of page