top of page

COVID-19

Η οξεία αναπνευστική νόσος 2019-nCoV, που προκαλείται από τον κορονοϊό SARS-CoV-2 έχει αλλάξει σημαντικά την καθημερινότητα των ανθρώπων σε όλη την υφήλιο.

Η οξεία αναπνευστική νόσος 2019-nCoV, που προκαλείται από τον κορονοϊό SARS-CoV-2 έχει αλλάξει σημαντικά την καθημερινότητα των ανθρώπων σε όλη την υφήλιο. Για όσο διάστημα η νόσος θα αποτελεί απειλή για την ανθρωπότητα, οι επιστημονικές ομάδες που ασχολούνται με το θέμα αυτό, έχουν προτείνει μέτρα καλύτερης υγιεινής και κοινωνικής απόστασης που έχουν σαν στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού, την προστασία της υγείας των εργαζομένων και των πολιτών. Τα μέτρα αυτά επικαιροποιούνται από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) - https://eody.gov.gr/ - και θα πρέπει όλοι οι πολίτες να παρακολουθούν τις εξελίξεις ώστε να τηρούν στο ακέραιο τις προβλεπόμενες διαδικασίες. Η εταιρεία μας παρακολουθεί με μεγάλη προσοχή όλα τα νεότερα της πανδημίας και ανέπτυξε ευέλικτες διαδικασίες που ακολουθούν το σκεπτικό της νέας αυτής κατάστασης.

Κορωνοϊός – Τηρούμε τους κανόνες υγιεινής

5c9978_ministryofhealthlogo.png

Το γραφείο τύπου του Υπουργείου Υγείας έχει ανακοινώσει τις παρακάτω οδηγίες:

Χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Πλένουμε συχνά και σχολαστικά τα χέρια μας με σαπούνι και νερό ή αλκοολούχο διάλυμα.

Αποφεύγουμε τις κοντινές επαφές όταν παρουσιάζουμε συμπτώματα κρυολογήματος (όπως βήχα, πυρετό, καταρροή, πονόλαιμο) ή με άτομα που παρουσιάζουν αυτά τα συμπτώματα.

Αν παρουσιάζουμε συμπτώματα πυρετού, βήχα ή δυσκολίας στην αναπνοή και έχουμε ταξιδιωτικό ιστορικό σε πληττόμενη περιοχή, επικοινωνούμε με το γιατρό μας ή με τον ΕΟΔΥ (τηλ. 2105212054) και παραμένουμε σπίτι μας.

Αν παρουσιάζουμε συμπτώματα κατά τη διάρκεια ταξιδιού, ενημερώνουμε αμέσως το πλήρωμα και αναζητούμε ιατρική βοήθεια.

Πλένουμε τα χέρια μας: όταν μαγειρεύουμε, όταν φροντίζουμε ασθενείς, όταν ερχόμαστε σε επαφή με ζώα.

Εμπιστευόμαστε τους ειδικούς και τους επιστήμονες για την πληροφόρησή μας

Η εταιρεία μας ακολουθεί τις οδηγίες.

Όλα μας τα καταστήματα και το προσωπικό, ακολουθεί τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας – ΠΟΥ και ειδικότερα:

• χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

• σωστή υγιεινή χεριών - πλύσιμο με σαπούνι και νερό για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα.

• συχνή χρήση απολυμαντικών χεριών με βάση το αλκοόλ.

• συχνό καθάρισμα/απολύμανση επιφανειών εργασίας και σημείων αφής όπως λαβές πόρτας.

• αποφυγή στενής επαφής με οποιονδήποτε εμφανίζει συμπτώματα όπως βήχας και φτέρνισμα.

Στην περίπτωση που επισκεφτείτε κάποιο μας κατάστημα χωρίς ραντεβού και το προσωπικό δεν είναι απασχολημένο με άλλο περιστατικό τότε μπορεί να γίνει συνάντηση μέχρι να έρθει το επόμενο ραντεβού.

Η υπηρεσία που έχουμε για επίσκεψη κατ’ οίκο ενημερώνεται για τις τρέχουσες εξελίξεις και ακολουθεί όλους τους κανόνες υγιεινής που απαιτούνται.

Τηλε-Ακοολογία

Η εταιρεία μας με τη βοήθεια της τεχνολογίας μπορεί και προσφέρει υπηρεσίες απομακρυσμένα σύμφωνα με τις τάσεις της εποχής μας.

Η εταιρεία μας σε συνεργασία με την Beltone έχει ολοκληρωμένη λύση για απομακρυσμένη ρύθμιση των ακουστικών της σειράς Trust και Amaze μέσω των εφαρμογών HearMax και HearPlus. Προϋπόθεση για την απομακρυσμένη ρύθμιση είναι ο χρήστης να διαθέτει ακουστικά MFI (ασύρματης σύνδεσης) και έξυπνο τηλέφωνο (smartphone).

Παράλληλα μέσω εφαρμογών βιντεο-κλήσης μπορούμε και προσφέρουμε υπηρεσίες συμβουλευτικής σε περιστατικά με βαρηκοΐα, εμβοές ή άλλες διαταραχές ευαισθησίας σε ήχους.

bottom of page